L’hospital de Xàtiva tanca una planta d’hospitalització per una plaga de pudentes

El problema s’arrossega des de principi d’any i la Direcció actua tard i amb manca de planificació

RedactaVeu / Xàtiva

Ara, acabant el mes de maig, la Direcció de l’Hospital ha actuat i amb presses i carreres ha ordenat el tancament de la planta i el trasllat de malalts i personal a diferents serveis, per procedir-ne a la fumigació.

El problema és que el personal afectat pel tancament no sap amb certesa quins dies i on han d’anar a treballar; tot un exemple d’improvisació i de manca de planificació. A més a més, està fent-se amb absoluta discrecionalitat sense respectar els torns de treball que aquest personal tenia assignats.

Independentment de l’eficàcia en la gestió de l’incident, cal assenyalar també que l’aparició d’aquesta plaga deixa molt que dir de la neteja del centre hospitalari, que, com sempre, sol ser insuficient per les retallades de personal que aplica l’empresa adjudicatària. Està clar que amb una higiene acurada, aquesta situació no haguera arribat a produir-se.

Des d’Intersindical Salut volen fer una crítica severa a l’actuació de la Direcció de l’Hospital de Xàtiva i de l’empresa concessionària de la neteja, perquè estem davant d’un succés que podem qualificar de tercermundista. 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat