Diari La Veu del País Valencià
El coordinador de Ciutadans a Castelló, enxampat a Twitter lloant el franquisme

Racó Català / Castelló de la Plana.

El coordinador de Ciutadans a la ciutat de Castelló, Vicente Tirado, va esborrar durant el dia d’ahir diversos tuïts en els quals lloava el franquisme. I és que, segons publica Castellón Confidencial, alguns internautes van localitzar piulades polèmiques al seu historial de Twitter.

Tot va començar quan es van localitzar tuïts amb data de l’octubre del 2013. En un dels tuïts apareixia una bandera franquista en un balcó i una bandera independentista al balcó del pis de baix. Tirado exclamava “Qué grandes!”. Segons Castellón Confidencial, hores després de fer-lo sortir a la llum, el tuït havia desaparegut. En un dels tuïts qualificava Francisco Franco de “gran presidente”.

També es van localitzar piulades amb insults al candidat de Compromís a l’alcaldia de Castelló, Enric Nomdedéu, el juny del 2014: “Ets un pallasso independentista, que ja no t’haurem d’aguantar. No et volen ni en el teu partit… se t’ha acabat la sopa bova”.

El coordinador de Ciutadans també va canviar la seua biografia de Twitter, on fins ara ostentava càrrecs en Ciutadans, ara només hi diu “Ciudadano de la Agrupación de Castellón”. També es va retractar dels comentaris contra Nomdedéu, demanant-li disculpes: “la veritat és que no va ser un comentari molt afortunat, demane disculpes per les formes a Nomdedéu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa