Diari La Veu del País Valencià
Castellano: ‘M’han utilitzat pel meu nom i posició política’
RedactaVeu / ACN / València

L’exdelegat manifesta que és “completament aliè” als fets i assenyala que el seu nom i la seua posició política ha estat utilitzada en una causa “que ja es troba judicialitzada”.

Serafín Castellano ha anunciat mesures “per reparar el meu honor i el mal sobre la meua familia” atès que considera que se l’ha jutjat de manera pública per “uns fets que desconec perquè estan sota secret sumarial, però que misteriosament apareixen publicats als mitjans de comunicació”.

“El meu patrimoni es limita a un apartament i un cotxe de 10 anys”

L’exdelegat afegeix que després de tota la vida “al servei de la societat en diferents responsabilitats públiques, en virtut de les quals les diferents conselleries de què he estat titular s’han adjudicat centenars de projectes per centenars de milions d’euros” es mostra “orgullós” que el seu patrimoni es limite a un apartament a Dénia, que manifesta que està pagant a través d’una hipoteca i un terreny rústic que també paga a través de préstec hipotecari. Així mateix, assenyala que té un cotxe de més de 10 anys i un altre que tenen les seues filles.

Serafín Castellano, en el moment de la seua detenció.

Serafín Castellano indica que fa més de 25 anys que viu en un pis del seu pare. “Ací acaba tot el meu patrimoni. Ho poden comprovar quan vulguen”, remarca i afegeix que “ni la meua dona, ni les meues filles, ni jo ni ningú de la meua família tenim societats de cap tipus, ni comptes a l’estranger. La meua família i jo vivíem única i exclusivament de la meua nòmina l’import de la qual és públic i tothom pot consultar als Pressupostos Generals de l’Estat”.



El secretari general del PPCV i conseller de Governació a les Corts. Foto: ACN.

Comparteix

Icona de pantalla completa