Diari La Veu del País Valencià
El PP qualifica de ‘malalts’ i ‘energúmens’ els qui xiularen l’himne en la final de Copa

EP / Madrid.

El portaveu del PP en el Congrés, Rafael Hernando, ha considerat que la “intolerància” mostrada en la xiulada a l’himne estatal demostra la “malaltia d’una part de la societat” que considera que és legítim “ofendre el sentiment patriòtic d’altres persones”.

Hernando s’ha expressat en la mateixa línia que el sotssecretari d’Organització del PP, Carlos Floriano, i ha defensat que, si és necessari, hi haja una reforma legal que acabe amb aquest “tipus d’intolerància” igual que s’han pres mesures per a bandejar el racisme o la xenofòbia.

Hernando ha considerat que els qui van participar en la xiulada contra l’himne en la final de Copa “van perpetrar un greu cas d’intolerància i ofensa” al “sentiment de la majoria dels espanyols”.

Després d’assenyalar que s’han donat “grans passos” i s’ha aconseguit bandejar el racisme i la xenofòbia de les institucions esportives i dels camps de futbol, Hernando ha insistit que cal acabar amb tot tipus d’intolerància. Per açò, indicant que caldrà esperar el resultat de l’expedient obert per la Comissió Antiviolència, ha defensat que, “si és insuficient”, s’estudie la possibilitat de reformes legislatives.

Comparteix

Icona de pantalla completa