Diari La Veu del País Valencià
Vilallonga enceta les visites guiades pel municipi

RedactaVeu / Vilallonga.

Aquest dissabte 6 de juny Vilallonga ha encetat les visites guiades per aquest poble de La Safor. Es tracta d’una nova experiència iniciada dissabte pasat amb dues visites a les 11.00 i a les 18.00 h, i que estava previst que tingueren la seua continuació diumenge 8 de juny a partir de les 11 del matí.

El projecte de Ruta Cultural a Vilallonga s’ha fet realitat amb la participació dels veïns i veïnes del poble, als quals l’ajuntament havia demanat ajudaren enriquir la ruta “amb les seues particulars vivències i anècdotes”.

Amb les explicacions de Liria, que venia acompanyada de Silvia, la tècnica de turisme de l’ajuntament, el grup del matí va visitar diversos llocs del nostre poble i amb les seues preguntes i aportacions, les conductores interactuaren amb el públic per a enriquir les seues explicacions en el futur.

Una experiència “molt interessant i recomanable”, segons fonts municipals, que va tenir un final gastronòmic a Casa Babel, local col·laborador amb la iniciativa, i on tastaren algunes de les tapes més característiques del poble.

A la vesprada, amb un grup més nombrós de participants en la Ruta Cultural, aprofitaren per a fer una visita a la Capella. Per acabar, al bar “patinets”, el Cau del Llop, els participats degustaren tapes típiques de Villalonga. Imatges de la visita en aquest enllaç.

Preu ‘simbòlic’

Amb un preu “simbòlic” per participar en la visita guiada de 3 €, al visitant se li ofereix una borsa amb informació promocional de Vilallonga, diversos regals i per acabar la volta i recuperar energies, una degustació d’allò més típic de la gastronomia local a qualsevol dels bars del poble que participen en la iniciativa.

Per confirmar participar en aquestes rutes es pot fer telefonant al telèfon de turisme, el 669380767, o també enviant un missatge via whatshapp, També s’ofereix la possibilitat de fer la reserva enviant un correu a [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa