Diari La Veu del País Valencià
El PP valencià: ‘Puig no ha de ser el ‘tonto’ útil dels pancatalanistes’

ACN / València.

La coordinadora general del PP valencià, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dijous que el seu partit “parlarà amb qualsevol formació política disposada a garantir l’estabilitat i la governabilitat a la Comunitat Valenciana, davant de les imposicions que volen fer els radicals”. Així ho ha indicat a través d’un comunicat on ha dit que el País “no es pot permetre que un partit com el PSOE i el seu líder Ximo Puig siguen el ‘tonto útil’ perquè les formacions radicals i pancatalanistes es facen amb el poder”. En aquest sentit, ha assenyalat que “el tripartit no qualla i està donant un espectacle lamentable, perquè no és rescatar les persones, com deia la senyora Oltra, sinó rescatar les cadires”.

Isabel Bonig ha remarcat que el PP “ha estat la força més votada a nivell autonòmic i municipal en les passades eleccions”.

Bonig ha insistit que “els ciutadans han parlat a les urnes i ens han dit que és temps de consensos, i és responsabilitat de les forces majoritàries i amb sentit d’estat treballar per oferir les millors condicions de vida i oportunitats als valencians, i allunyar el risc d’enfrontament, divisió i estancament que determinades propostes polítiques alimenten”.

La dirigent popular ha indicat que el País Valencià “està sortint amb força de la crisi, està creant ocupació i estan garantides totes les prestacions socials, educatives i sanitàries, i de les decisions que s’adopten ara depèn que aquest seguisca sent el rumb del nostre territori en els propers anys “.

“Nosaltres volem que a la Comunitat hi haja un govern estable, amb un projecte realment valencià i amb polítiques eficaces per a la societat valenciana”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa