Santa Pola i la Canyada-el Camp de Mirra tanquen aquest dissabte les Trobades del 2015

La 23a Trobada del Baix Vinalopó i el Baix Segura juntament amb la 28a Trobada de l’Alcoià i el Comtat posaran el punt i final en la vesprada del dissabte 6 de juny a les festes pel valencià d’enguany
5 juny 2015 01:00h

RedactaVeu / València.

Les localitats de Santa Pola i la Canyada-el Camp de Mirra, a les comarques de l’Alcoia-el Comtat i la Canyada-el Camp de Mirra, respectivament, marcaran en la vesprada d’aquest dissabte 6 de juny el punt i final de les Trobades del 2015 que s’han celebrat arreu de totes les comarques del País Valencià amb gran èxit de participació sota el lema ‘Lescola que volem’.

Així, i pel que fa la Trobada de l’Alcoià i el Comtat, a les 11 del matí està previst un passacarrer a càrrec dels alumnes de l´IES Biar i descoberta de manises al col·legi, al qual seguirà, 11:30 a 13 hores la inauguració de la fireta infantil a la plaça de l’Ajuntament.

L’inici del tallers tindrà lloc a les 17:30 hores, amenitzat pels alumnes de l’IES Biar. Entre les activitats previstes figuren una Fireta infantil i les següents exposicions: de treball col·lectiu, a la Casa de Cultura; mostra fotogràfica de les activitats prèvies a la Trobada; exposició treballs Premi Sambori i exposició de l'AVL sobre Carles salvador a la Sala de Juntes. A més a més, hi haurà representacions esporàdiques i a partir de les 18 hores sessions de contacontes al gimnàs de l´Ajuntament. A les 19,30 hores tindrà lloc una representació del Tractat d’Almirra a l’Església Parroquial i berenar a la zona dels tallers, els quals tancaran a les 20,30 hores, juntament amb la fireta i les exposicions.
 

Plànols de la Trobada de la Canyada-el Camp de Mirra.

Finalment, a les 20,45 hores s’interpretarà la cançó de la Trobada a la plaça de l’Ajuntament, a la qual seguirà un sopar al berenador, que servirà per agafar forces al Correfocs a càrrec dels dimonis de Beneixama (23 hores) i per al Concert de Notes soltes, Trocamba Matanusca i Burumballa a la plaça del poble.

Trobada de Santa Pola
 
Pel que fa la 23a Trobada del Baix Vinalopó i el Baix segura que se celebrarà en la Glorieta de Santa Pola, aquesta començarà a les 17 hores amb la inauguració dels tallers. Mitja hora més tard, s’obrirà al públic l’Exposició Carles Salvador (AVIVA Santa Pola). A les 18 hores actuarà la Colla el Freu, a les 19 hores es lliuraran els premis Sambori i a les 19:30 tindrà lloc l’actuació del  mag Cachinocheve. Els parlaments de cloenda estan previstos per a les 20 hores, als quals seguirà, a les 21 hores, un sopar de cabasset i l’actuació de Rodamons Teatre amb l’espectacle Petiteses.
 
Més informació:  28a Trobada de l’Alcoià i el Comtat i 23a Trobada del Baix Vinalopó i el Baix Segura.
 
 


 
next