Puig exigeix tancar el pacte ja perquè ‘la Comunitat ja ha viscut suficients espectacles’

El líder socialista revela què separa PSPV i Compromís: ‘4.000 milions més de despesa’
8 juny 2015 01:00h

Agències / València.

El candidat del PSPV a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat hui el futur endeutament com a principal escull  en les negociacions per a la conformació d'un nou Govern, encara que ha insistit en la necessitat d'aconseguir un acord aquesta mateixa setmana.

Puig ha realitzat aquestes declaracions al pati interior de les Corts, on ha estat amb la resta del grup parlamentari socialista abans de mantenir una reunió de treball.

"Vull que es constituïsca com més prompte millor un govern, el calendari no pot allargar-se més, no té sentit. Si no arribem a un acord abans del divendres, qui diu que el puguem aconseguir d'ací a 'un mes?. La Comunitat ja ha viscut suficients espectacles", ha afirmat.

Ha reconegut que el principal escull en les negociacions és que "cal fer un programa realista i factible, i alguns exigeixen 4.000 milions més de despesa. No podem seguir endeutant-nos, no podem dir-li açò a la gent, no podem prometre el que no podem fer". ha assenyalat el líder socialista.
 

Diputats socialistes en Les Corts

 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next