Diari La Veu del País Valencià
Ciudadanos ofereix la Generalitat a Puig a canvi de la ciutat de València

RedactaVeu / València.

“Ciutadans s’ofereix, per responsabilitat d’estat i altura de mires, per a liderar un govern democràtic i amb les mans netes a la ciutat de València”. Així s’ha pronunciat el secretari d’organització del partit, Fran Hervías, qui ha explicat que “C’s no té més opció que postular-se per a l’Alcaldia de València” i ha reclamat a PP i PSPV “que donen suport a l’alternativa real que representa Ciutadans per a evitar que governen els nacionalistes i que estiguen presents aquells que han institucionalitzat la corrupció”.

“No podem donar espai a qui anteposa els suposats drets territorials als drets de les persones”, ha assenyalat Hervías, al mateix temps que ha subratllat que “el PP ha de decidir si fa neteja interna i aposta pel canvi real i el PSPV, si prefereix de company de viatge Ciutadans o els nacionalistes”.

Respecte a la suspensió de les relacions amb el PSPV sobre la presidència de la Generalitat Valenciana, ha manifestat que C’s “està disposat a parlar amb el secretari general del PSPV, Ximo Puig, si replanteja el seu pacte amb Compromís”.

Comparteix

Icona de pantalla completa