Diari La Veu del País Valencià
Quartell pel Canvi i EUPV governaran conjuntament

RedactaVeu / Quartell.

Pere Campos i Vicent Arlandis van protagonitzar l’acte de signatura del pacte de govern entre Socialistes de Quartell-Compromís i Esquerra Unida. El representant de Quartell pel Canvi i futur alcalde, Pere Campos, i Vicent Arlandis, regidor electe per Esquerra Unida a la mesa consistorial, van presentar el document rector del govern municipal.

El fet de presentar l’acord públicament respon al compromís de transparència i voluntat de participació que impregna aquesta nova aposta per Quartell. El respecte màxim per la informació, la difusió màxima de cadascuna de les intervencions així com la implicació dels veïns en el seu ajuntament esdevé fonamental per al nou equip de govern.

Les línies definitòries del pacte passen per fer una auditoria per conéixer l’estat de finances de l’ajuntament així com l’establiment de la defensa dels serveis públics com una de les prioritats del govern. El suport a l’ensenyament públic així com la defensa de la gestió pública de l’aigua o l’estudi de la situació del cementeri, i l’acompliment de la llei de memòria històrica són línies definitòries del pacte.

El proper dissabte, 13 de juny, el plenari de Quartell quedarà finalment presidit per Pere Campos, ja que Esquerra Unida s’ha compromés a donar el seu suport al candidat de Quartell pel canvi que compta amb quatre regidors i sigué la llista més votada el passat 24 de maig. Per la seua banda Esquerra Unida formarà part del govern municipal durant els propers 4 anys i el seu regidor treballarà en l’àrea de Sanitat, salut pública i serveis socials.

Els acords de govern municipal s’aprovaran per consens, però les dues formacions s’han reservat la llibertat de vot en assumptes que reclamen posicionaments polítics que no tinguen una implicació directa amb el municipi. Una comissió de seguiment paritària vetllarà per l’acompliment de l’acord signat per les forces d’esquerres que agafen amb responsabilitat, compromís i entusiasme el govern de Quartell.

Comparteix

Icona de pantalla completa