Diari La Veu del País Valencià
La Guàrdia Civil irromp en l’ajuntament de Gandia per l’Operació Púnica

Redactaveu / EP / Gandia.

Agents de la Guàrdia Civil vestits de paisà han entrat aquest matí en l’ajuntament de Gandia i a les 11.30 hores es trobaven encara en el despatx de l’alcalde Arturó Torró (PP), a qui estan sol·licitant informació i documentació sobre l’Operació Púnica.

Aquesta actuació és la conseqüència d’una denúncia del PSPV de Gandia interposada en l’Audiència Nacional.

L’operació forma part de l’Operació Púnica. En aquest cas, el PSPV de Gandia va remetre al titular del Jutjat d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco, diverses facturacions a l’Ajuntament de Gandia per l’empresa Eico Managemenent Reputation S.L., l’administrador de la qual és Alejandro de Pedro, detingut en aquesta operació i posat posteriorment en llibertat, així com llistats del Pla de Pagament a Proveïdors, amb diverses factures a nom de la mateixa empresa.

L’actuació de la Guàrdia Civil tindria relació amb les suposades facturacions per part de l’actual alcalde de la localitat en funcions, Arturo Torró (PP), a mercantils sense el procediment establit.

Sobre la relació amb De Pedro, l’alcalde de Gandia va afirmar en el seu moment que aquest va arribar al consistori de la localitat “de la mà de l’empresa contractada i dirigida per membres del PSOE”, en referència a la companyia Autoritas Consulting, que mantenia un contracte amb l’anterior Govern socialista i per a la qual treballava De Pedro abans de crear l’empresa Estratègia d’Identitat i Comunicació Visual (EICO), que es va encarregar del posicionament web dels ‘populars’ gandians.

Comparteix

Icona de pantalla completa