Diari La Veu del País Valencià
Tot per l’aire: el PSPV trenca amb Compromís

Europa Press / València.

PSPV dóna per suspeses les converses amb Compromís per a la Generalitat i l’Ajuntament de València, a l’”espera” que es normalitzen ja que se senten “insultats” per la posició de la coalició i afirmen no comprendre com els seus vots serveixen per a investir com a alcalde Joan Ribó en l’Ajuntament de València i que la formació es negue a donar suport als socialistes en consistoris com els de Torrent i Gandia.

Així ho ha asseverat el secretari d’Organització dels socialistes valencians, Alfred Boix, en una roda de premsa convocada després que el seu partit anunciara que trenca la negociació amb la coalició en sentir-se “insultats” per la seua actitud i declaracions.

Boix ha advertit: “Açò no és una prova de força; és un gest contundent, meditat i seriós”.

Fonts socialistes asseguren que el PSPV està “molt molest” amb les declaracions i la postura de Compromís d’aquest dilluns quan la coalició va insistir que la seua candidata Mònica Oltra fóra la presidenta a la Generalitat amb els vots de Podem i que aquest és el canvi enfront de PP-PSPV.

Així mateix, han avançat que els socialistes no assistiran a la trobada de negociacions per a un possible govern previst per a aquest dimecres si no hi ha un “gest” per part de la coalició.

Comparteix

Icona de pantalla completa