EUPV reclama seny a PSPV i Compromís per a no fer fallida la il·lusió de canvi

Després que el PSPV haja donat per suspeses totes les reunions amb Compromís
9 juny 2015 01:00h

RedactaVeu / València.

La coordinadora d'EUPV, Marga Sanz, ha exigit aquest dimarts "seny" al PSPV i a Compromís per a arribar a un acord sobre el futur Consell. Al seu judici, "les negociacions per a la Generalitat estan fent fallida la il·lusió de canvi de la ciutadania".

Sanz s'ha expressat en aquests termes després que el PSPV haja donat per suspeses "totes les reunions i converses" que fins al moment estava mantenint amb Compromís per a un possible pacte per a la Generalitat -que també podria afectar l'Ajuntament de València-, després que la coalició insistira ahir en què la seua candidata Mònica Oltra siga la presidenta a la Generalitat amb els vots de Podem.

"Els valencians van votar per un canvi d'esquerres i l'escull per a l'acord no són les línies estratègiques del programa de govern sinó la butaca presidencial", ha destacat la dirigent d'EUPV, partit que s'ha quedat fora de les Corts en aquesta legislatura.

Segons Marga Sanz, "és un procés decebedor per als qui han votat majoritàriament per altres formes de fer política. Reclamem i exigim seny". Sobre aquest tema, ha indicat que "la situació d'emergència social, econòmica i institucional és la mateixa que la que es donava abans del 24 de maig i els ciutadans exigeixen mesures del nou govern". 
next