Diari La Veu del País Valencià
Puig sopa amb Fabra el mateix dia que el PSPV trenca amb Compromís
Europa Press / RedactaVeu / València

La trobada es va produir en un restaurant de la ciutat de València, “en termes de cordialitat” on van mantenir “una conversa privada”, han indicat des del PSPV. Així mateix, fonts properes a Fabra han explicat que va ser un sopar únicament entre els dos, sense més persones.

Aquesta reunió es va produir el mateix dia en què el PSPV va donar per suspeses “totes les reunions i converses” que fins al moment estava mantenint amb Compromís per un possible pacte per a la Generalitat -que també podria afectar l’ajuntament de València-, després que la coalició insistira que la seua candidata Mònica Oltra siga la presidenta a la Generalitat amb els vots de Podem.

Aquest mateix dimecres, la candidata de Ciutadans (C’s) a la presidència de la Generalitat, Carolina Punset, ha explicat que Alberto Fabra li va comunicar anit que ha decidit que el PP “en cap cas” s’abstindrà, sinó que votarà en contra de la investidura de Puig, la qual cosa implica que al socialista no li basten els vots de C’s per ser investit, ja que en aquest cas únicament aconseguiria 36 suports.

Així, seria necessari un acord a tres bandes, entre PSPV, Compromís i Podem, per aconseguir la majoria necessària, ja que d’aquesta manera, sumen 55 diputats.

Comparteix

Icona de pantalla completa