Diari La Veu del País Valencià
El III Festival de Música i Família reunirà dissabte a Elda més de 200 joves músics
RedactaVeu / Elda

L’objectiu d’aquesta trobada és fer visible el treball que es realitza en les classes de música dels col·legis i en les bandes juvenils i d’educands de la demarcació d’Alacant. Un projecte en el qual són protagonistes principals els professors de música de primària i els directors de les respectives bandes, que durant l’any realitzen diversos concerts didàctics per als escolars en cadascuna de les seues poblacions.

La jornada començarà a les 20 hores i hi participaran la banda juvenil de la Societat Musical La Lira de Montfort, Banda Juvenil Maestro Alcolea d’Asp, conjunt instrumental de l’Associació Musical Verge del Remei de Petrer, Banda d’Educands de la Unió Musical de Petrer i Banda d’Educands de l’Associació Músic-Cultural Eldense Santa Cecilia d’Elda. Després de l’actuació de cadascuna d’aquestes formacions juvenils, un combo format per les diferents bandes i dirigit per Juan Rafael Muñoz interpretarà diverses peces que s’han treballat en els últims mesos en les aules de música dels col·legis i bandes juvenils de les societats musicals participants.
L’èxit de la iniciativa ha provocat que l’FSMCV tinga previst traslladar el projecte a les demarcacions de Castelló i València més endavant, per a açò ha creat una comissió de treball que encapçala el president provincial d’Alacant de l’FSMCV, Ramón Mas.
El III Festival Música i Família comptarà amb la presència del president de l’FSMCV, Pedro Rodríguez, i de la directora del Cefire d’Oriola, Susana Miralles, a més de representants de les societats musicals i col·legis participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa