Diari La Veu del País Valencià
La unitat d’esquerres per un Castelló de la Ribera de les persones

RedactaVeu / Castelló de la Ribera

El passat 28 de maig es va produir la primera presa de contacte entre els tres grups d’esquerres que van obtenir representació en les últimes eleccions municipals de Castelló de la Ribera. Una trobada marcada per l’actitud i la bona predisposició dels tres grups i que ha tingut com a resultat un pacte d’esquerres necessari per a treballar amb constància per l’objectiu que els tres compartim: un Castelló millor, més participatiu, més plural i on el primer siguen les persones.

Però açò no volem que quede només en paraules. Des del nou Ajuntament treballarem en equip i les decisions seran compartides i consensuades, fomentant el diàleg i la confiança per recuperar una manera de fer política diferent, basada en cercar un consens que vindrà donat, fonamentalment, per les necessitats de la ciutadania de Castelló.

Com a mostra d’aquesta nova manera d’actuar i per fer visible la participació de tots els grups que formaran el nou Ajuntament, farem que els actes públics siguen compartits, cosa que garantirà la participació i el protagonisme de tothom. A més, tots els partits que formen l’Ajuntament tindran la seua participació en els afers municipals.

Durant tota la campanya els tres grups hem defensat que la prioritat dels nostres equips són les persones, i per això les nostres polítiques estaran basades en 5 eixos que considerem molt importants:

  1. Impuls de la participació i transparència, perquè la política municipal no pot defugir mai del contacte veïnal constant.
  2. Prioritzar les persones, les polítiques socials, l’educació i l’ocupació per davant de qualsevol altra consideració.
  3. Posar la cultura com a pilar de convivència, ja que una societat formada i informada és fonamental per a un bon desenvolupament social i econòmic.
  4. Impulsar el diàleg amb totes les persones, associacions, empreses i entitats del nostre poble, perquè són el motor encarregat de dinamitzar i potenciar els diferents sectors municipals.
  5. L’Ajuntament optimitzarà els recursos públics sempre en benefici del poble i sense pensar en mèrits ni medalles que només porten al malbaratament dels diners públics.

En definitiva, la intenció és transmetre als veïns i veïnes de Castelló que la nostra idea és obrir l’Ajuntament a tothom per aconseguir entre tots un poble millor, un poble participatiu, actiu i format que siga capaç de moure, com sempre ho ha fet, tots els sectors i recuperar, d’una vegada per totes, el lloc que Castelló mereix.

GCiE-Compromís, EUPV i PSPV de Castelló de la Ribera

Comparteix

Icona de pantalla completa