Diari La Veu del País Valencià
Els Premis Euterpe de l’FSMCV reconeixeran la projecció internacional dels músics valencians

RedactaVeu / València.

La Federació de Societats Musicals (FSMCV) publica les bases dels XVI Premis Euterpe en els quals es reconeixerà la projecció internacional de músics, pertanyents a societats musicals federades, que estiguen desenvolupant de manera destacada la seua carrera professional, totalment o parcial, en l’estranger. 


Aquest nou guardó és la principal novetat, respecte a l’any passat, d’una edició que vol posar en valor l’excel·lència de centenars de músics del País Valencià que estan presents en les principals formacions del món (orquestres, bandes de música…), bé com a intèrprets, directors o compositors.

Aquesta diàspora musical, motivada per la gran qualitat i quantitat de músics que es formen en les societats musicals, exerceix d’ambaixadora d’un moviment associatiu únic en el món pel seu projecte social, educatiu i cultural. 


Els premis s’estructuren en nou categories: investigació musical, producció musical, creació musical, trajectòria acadèmica, projecció internacional, investigació, desenvolupament i innovació, participació federal, dedicació a la seua societat musical i institució o empresa pública o privada.

L’FSMCV també podria atorgar premis extraordinaris a persones o entitats per la seua destacada aportació al col·lectiu. Les candidatures es podran presentar fins al pròxim 10 de juliol. 


Bases

Formulari

Comparteix

Icona de pantalla completa