Diari La Veu del País Valencià
El Palau de la Vila, escenari de la investidura de Jorge Rodríguez com a alcalde d’Ontinyent
RedactaVeu / Ontinyent

La sessió començarà al pati del Palau de La Vila a les 12:00 hores, quan el Secretari done pas a la constitució de la mesa d’edat, conformada pels membres de major i menor edat de la nova corporació, en aquest cas les socialistes Virtudes González i Katty Ushiña.

La mesa d’edat dirigirà la sessió, que tindrà dues parts: a la primera, prendran possessió els 21 regidors i regidores amb un jurament o promesa del seu càrrec, i a la segona, acte seguit, es procedirà a l’elecció de l’alcalde entre els caps de llista dels diferents partits, que hauran de comptar amb el vot d’11 o més regidors.

Virtudes González i Katty Ushiña. Foto: La Veu.

Com que el grup socialista compta amb 14 edils, Jorge Rodríguez serà proclamat alcalde, i li faran lliurament de la vara de comandament de l’Ajuntament, i passarà a ocupar el lloc de presidència. En aquest moment s’obrirà un torn d’intervencions que tancarà l’alcalde, qui donarà per finalitzada la sessió. Si la meteorologia fóra adversa, la sessió es realitzaria a la mateixa hora al saló de sessions, al mateix edifici del Palau de la Vila. El Ple serà retransmès en directe a través de la pàgina web municipal, www.ontinyent.es.

Comparteix

Icona de pantalla completa