Diari La Veu del País Valencià
Diego Gómez, alcalde d’Alzira: ‘La meua bandera serà la lluita contra la pobresa’

Els 6 vots de Compromís junt als 4 del PSPV i el d’EUPV li han donat aquest migdia a Diego Gómez l’alcaldia d’Alzira, al superar els 8 aconseguits per l’alcaldable del PP, Elena Bastidas i els 2 de la candidata de Ciudadanos, Mª José Llopis.

Gómez, que va nàixer a La Malva-rosa, s’ha emocionat al recordar l’acollida que tingué amb la família de la seua dona i amb la Penya Amunt, un col·lectiu ciclista que l’ha esperat a les portes de l’ajuntament per felicitar-lo. El nou alcalde ha rebut una gran ovació a l’eixida de l’ajuntament per part d’un centenar de persones així com la resta de l’equip de govern, al so de la dolçaina i del tabal.

La Mesa ha estat constituïda per la regidora de més edat, Mª José Llopis i per la més jove, Isabel Aguilar.

En el seu dens discurs el nou alcalde ha deixat ben clares les seues intencions i la del nou equip de govern; “la meua bandera no serà altra que la lluita contra la pobresa i les desigualtats a Alzira”.

Per la seua part la vicealcaldessa, Isabel Aguilar ha qualificat aquest 13 de juny com una “jornada històrica” a partir de la qual “donarem un gir de 180º” a les anteriors polítiques municipals per treballar “pels més necessitats”.

Corporació Municipal

Mentre el segon tinent alcalde, Ivan Martínez s’ha compromès en treballar pel “bé comú” i per un “canvi de polítiques”.

Tant la portaveu del PP i exalcaldessa, Elena Bastidas com la de Ciutadans, Mª José Llopis han expressat la seua intenció de dur a cap una “oposició constructiva” al llarg de la legislatura que hui ha començat.

Ivan Martínez (EUPV), Diego Gómez (Compromís) i Isabel Aguilar (PSPV)

Notícia publicada en Riberaexpress

Comparteix

Icona de pantalla completa