Diari La Veu del País Valencià
Joves Socialistes defensen que desaparega l’assignatura de Religió
RedactaVeu / Castelló

Militants i simpatitzants de Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) han respost a aquestes greus acusacions en la xarxa social Twitter, per exemple, posant l’accent que l’única doctrina que s’ensenya a les aules valencianes és la relacionada amb la religió catòlica, o acusant a NNGG de confondre el pensament crític, reflexió i debat amb adoctrinament.

Joves Socialistes lamenta que NNGG siga ‘incapaç de rebel·lar-se contra les retallades i impagaments que el seu partit està imposant als joves valencians’, als qui el PP ha retallat beques, pujat taxes i l’IVA escolar, o mentre existeixen centres educatius sense calefacció, a més de centenars de barracons i un deute insuportable amb les universitats públiques valencianes.

En lloc de denunciar-ho, ‘els joves del PP insulten al professorat i als milers de joves que protesten per a defensar els seus drets”, censuren des de l’organització juvenil.

Finalment, Joves Socialistes ha defensat l’eliminació de l’assignatura de religió del currículum escolar, per considerar-la una matèria ‘subjectiva i dogmàtica, incompatible amb un Educació que ha de ser laica i formar en valors cívics i de convivència’.

Comparteix

Icona de pantalla completa