Diari La Veu del País Valencià
Vila-real torna a investir alcalde José Benlloch (PSPV)
RedactaVeu / Vila-real

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha estat investit aquest matí novament en el seu càrrec com a màxima representació de la ciutadania en el ple de constitució de l’Ajuntament, en el qual han pres possessió dels seus càrrecs com a regidors els 25 edils que conformen la nova corporació municipal per al mandat 2015-2019.

En el seu discurs d’investidura, Benlloch ha obert la mà al diàleg amb totes les forces polítiques representades en el consistori i també fora d’ell, convidant la ciutadania a “un temps nou, en el qual siguem capaços, ajudant-nos els uns als altres, de practicar l’empatia”.

“Posar a la persona en el centre de la política, millorar la qualitat de vida de la nostra ciutat, oferir igualtat d’oportunitats, defensar a Vila-real per damunt de tot i davant qui siga, generant espais d’oportunitat econòmica, i fer-ho amb diàleg permanent entre els representants polítics però també amb la societat, amb la major transparència. Aquesta és la meua proposta, el meu contracte amb Vila-real”, ha avançat Benlloch.

L’alcalde ha agraït el treball de les quatre forces polítiques que van conformar durant la passada legislatura l’equip de govern, un treball “avalat” per les urnes el passat 24 de maig. “Els veïns i veïnes de Vila-real han avalat el diàleg i el consens i pertot arreu han dibuixat un escenari que requereix responsabilitat, diàleg permanent i màxima humilitat”, ha argumentat en el seu discurs.

En aquesta línia, Benlloch ha tingut paraules d’agraïment per a Compromís i, en particular, per al seu portaveu, Pasqual Batalla, a qui ha volgut agrair que “accepten novament el repte” de formar part de l’equip de govern. “Sé que junts podem fer que Vila-real seguisca avançant pel camí que vam començar a traçar al juny de 2011”, ha assenyalat. També s’ha dirigit als regidors del Partit Popular i Ciutadans, posant-se a la seua disposició “per a treballar junts per Vila-real”.

Comparteix

Icona de pantalla completa