Diari La Veu del País Valencià
Vicent Grimalt (PSOE), alcalde de Dénia amb el suport de Compromís

RedactaVeu / Dénia

En el seu discurs d’investidura, Vicent Grimalt ha remarcat “la responsabilitat i obligació d’estar a l’altura de l’encomana que ens han fet els ciutadans”. A més, ha tingut paraules de record per al seu avi, qui va ser alcalde de Dénia en 1939, “quan la defensa de la democràcia podia costar-te la vida i que ara, 80 anys després, és per a mi un model a seguir”.

“El meu objectiu és clar i té molt a veure amb tot allò pel que van lluitar aquelles persones: per les llibertats, els drets humans i la voluntat popular sorgida de les urnes”, ha dit.

L’alcalde electe ha fet especial incidència en la necessitat de “regenerar la vida política de la ciutat i obrir les institucions públiques municipals a la participació”, comprometent-se al fet que el seu govern “antepose sempre l’interès general i siga la veu de tota la ciutadania”.

“Informació i transparència”

Grimalt ha assegurat que el govern municipal, que quedarà integrat pel PSOE i Compromís, es caracteritzarà “per la informació i la transparència” i ha adquirit el compromís de treballar per a aconseguir “consens i diàleg amb tots els partits que formen aquest Ajuntament”.

Finalment ha fet una crida als seus companys de corporació per a “no malgastar l’oportunitat de fer un bon treball durant els pròxims quatre anys” i parafrasejant a José Crespo, alcalde de Dénia entre 1987 i 1991, ha afirmat que “tot poder és feble si no es basa en la unió i en la veu del poble”.

En la sessió han pres la paraula els portaveus dels sis grups municipals que integren la Corporació. En nom de Compromís, soci de govern dels socialistes, el seu portaveu, Rafa Carrió ha demanat a la ciutadania “que siga crítica i estiga damunt de nosaltres”, afirmant que “treballar per a totes les persones és la nostra prioritat”.

El portaveu de Canviem entre Tots, Antonio Losada, ha manifestat la seua il·lusió per col·laborar en l’acord de governabilitat subscrit pel PSOE i Compromís amb l’objectiu d’establir “noves formes de gestionar aquesta casa i definir entre tots el model de ciutat per a Dénia”.

Per la seua banda, Pepa Font, en nom de l’agrupació GDCU, ha oferit al govern municipal “el suport incondicional” del seu grup en les polítiques destinades a ajudar els sectors més desfavorits de la societat.

Per la seua banda, la portaveu de PSOE, Mª Josep Ripoll, ha afirmat que vivim un “moment de canvi històric en un context de crisi econòmica, ambiental, social, política i moral”, destacant que “les persones seran el centre de la nostra gestió”.

Comparteix

Icona de pantalla completa