Diari La Veu del País Valencià
El PSPV aconsegueix el govern en 37 municipis de més de 20.000 habitants
EP / València

En la demarcació de València, 19 ajuntaments de més de 20.000 habitants seran governats pel PSPV; en la d’Alacant en seran dotze; i a Castelló, sis, segons ha informat el PSPV, a partir de la informació que disposa fins a les 14 hores.

En les capitals, el PSPV obté l’alcaldia d’Alacant per a Gabriel Echávarri, que ha aconseguit el suport de Guanyar, Compromís i Ciudadanos (C’s) i dirigirà durant els pròxims quatre anys la ciutat al capdavant d’un govern tripartit de les tres forces d’esquerra.

També governarà a Castelló, en aquest cas amb una dona al capdavant de l’Alcaldia, Amparo Marco, que ha sigut triada hui com a primera alcaldessa de la ciutat des de la seua fundació fa 764 anys, gràcies al suport de Compromís i Castelló en Moviment.

Cullera, Gandia, Llíria, Mislata, Ontinyent, Paterna, Picassent, Torrent i Xàtiva

Cullera, Gandia, Llíria, Mislata, Ontinyent, Paterna, Picassent, Torrent i Xàtiva són alguns dels municipis de la demarcació de València de més de 20.000 habitants que han votat alcalde socialista.

A Alacant, els socialistes governaran a Alcoi, Dénia, Elda, Elx, Novelda, Santa Pola, la Vila Joiosa i Xàbia; i a Castelló, ho faran a Benicarló, Onda, Vall d’Uixó i Vila-real, entre d’altres.

A les 14 hores, alguns ajuntaments no han conclòs el ple d’investidura de l’alcalde o alcaldessa i en altres se celebrarà aquesta vesprada.

Comparteix

Icona de pantalla completa