Presentació de ‘Zugzwang. El Dietari del Procés’ al Museu d’Història de Catalunya

David Madí i Joan Puigcercós presentaran l’obra d’Oriol i Guifré Jordan que relata els primers 25 mesos del procés d’emancipació nacional de Catalunya dia a dia, i inclou un improperi per cadascun d’aquests 761 dies
15 juny 2015 01:00h
Portada de 'Zugzwang. El dietari del Procés’

RedactaVeu / Barcelona

L’editorial DUX i el Museu d’Història de Catalunya han organitzat aquest dimecres 17 de juny a les 19.30h, a l’Auditori del Museu d’Història  de Catalunya (Plaça De Pau Vila, 3 -Palau de Mar-, Barcelona) una presentació del llibre ‘Zugzwang. El Dietari del Procés’, d’Oriol i Guifré Jordan.

L’acte estarà presentat per David Madí I Joan Puigcercós, i moderat per Helena Ullastres, directora del Directe.cat.

Zugzwang. El Dietari del Procés relata els primers 25 mesos del procés d’emancipació nacional de Catalunya dia a dia, de la signatura del pacte entre Artur Mas (CiU) i Oriol Junqueras (ERC) el 19 de desembre de 2012 fins el 18 de gener de 2015. Inclou un improperi per cadascun d’aquests 761 dies.  Editat per Duxelm, té un format àgil -de dietari breu-, proper i incisiui.

El procés, de tres maneres diferents

Aquest és un dietari que narra, un per un, els 761 primers dies del procés sobiranista de Catalunya: des del pacte de governabilitat Mas-Junqueras camí del referèndum, fins al pacte entre els mateixos actors per encarar les plebiscitàries.

Gràcies a la col·laboració d'un expert en el món dels escacs, la publicació també fa realitat per primera vegada i de forma exclusiva l'extrapolació de l'enfrontament entre Catalunya i Espanya a una gran partida d'escacs mitjançant il·lustracions i comentaris tècnics inclosos.

L’obra també es pot llegir a través de les declaracions. Per cadascun dels articles del llibre, el lector podrà trobar un improperi pronunciat en aquell mateix dia per alguna personalitat o mitjà unionista contra el procés, Catalunya, els independentistes, els nostres polítics, la gent... 761 dies, 761 improperis.
 

Al web oficial del llibre hi trobareu tota la informació i en podreu seguir l'actualitat necessària. L’obra ja es pot adquirir per internet a la botiga del directe!cat.  Per a la seua promoció s’ha editat un vídeo on s’explica de forma amena què és el llibre, aprofitant la metàfora de la partida d’escacs. El compte de Twitter del llibre és: @ZugzwangCAT.
  
 


next