Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu guanyador del premi Durà 2015

La Junta Directiva de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig ha resolt concedir el Premi Durà 2015 al diari digital pilotaveu.com pel seu treball informatiu en favor del món de la pilota valenciana.

Este premi va ser creat el 2011 i el van rebre Paco Cabanes ‘el Genovés’, Fredi i Puchol, tots tres figures de l’escala i corda als anys 70 i 80 del segle XX. El 2012 es va concedir al periodista Aureli López per la seua tasca en favor del frontó valencià. El 2013 el va rebre el Director del Museu de la Pilota i membre del club David Sarasol, pel seu treball en favor del club i la pilota en general. L’any passat el va rebre un altre membre del club, Juan Ignacio Gonzalo, per la seua llavor en favor del club i el disseny i fabricació del marcador electrònic del frontó.

Este any s’ha decidit concedir-lo a pilotaveu.com pel magnífic treball de difusió i informació del nostre esport.

El seu coordinador Ricard Sentandreu rebrà el trofeu, una escultura d’una mà de pilotaire realitzada en bronze i que pesa 8 quilos, el proper divendres, 17 de juliol, en la gala anual que celebra el club i a la qual solen assistir més de 150 persones.

>

Des de PilotaVeu volem agrair a la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig este premi i la gran tasca que fan per l’esport de la pilota que els ha convertit en un club de referència.

Al mateix temps també volem donar les gràcies a tots els lectors i tota la gent que col·labora al diari, perquè gràcies al seu treball l’equip de pilotaveu continuem tenint el mateix objectiu cada dia més sòlid, contribuir a què la pilota valenciana siga algun dia realment el nostre esport.

Salut i Pilota!

Comparteix

Icona de pantalla completa