Diari La Veu del País Valencià
Música i cervesa artesanal, ingredients per presentar MUV! 2015
Sixto Ferrero / València

Encara haurem d’esperar per saber tots els elements musicals que formaran part del circuit del festival de Música Urbana de València, en la seua edició Russafa 2015, tot i que les dates confirmades són les que van del 5 i al 8 de novembre d’aquest any.

Tanmateix el festival MUV! establirà un circuit escampat per diversos espais del barri de Russafa que comprendran tant sales (poden consultar les ubicacions ací: muvfest) com llocs públics, al carrer, on es podrà gaudir de concert públics en horari diürn.

Abans, però, que arribe la tardor, dijous (18 de juny) a les 20:30 h tindrà lloc la festa de presentació a la terrassa de La Fabrica (c/ Taula de canvis, 6 al Carme) on es podrà gaudir de l’actuació de Piano Street Jam de Sedajazz i de la cervesa artesana Tyris. A més, l’accés és gratuït.

Tot i que el festival és de caire musical i té objectius definits com “promocionar i donar suport al desenvolupament de la música en directe” al voltant es celebraran tallers, exposicions, xerrades, presentacions i taules redones relacionades amb el sector i la cultura musical.

Convé afegir que el festival està gestionat per l’associació cultural sense ànim de lucre Associació de Música Urbana de València, és per això que s’indica que “en aquesta primera edició no es cobren entrades. Sí s’accepten donacions que es bescanviaran per passes d’accés amb els quals assistir als espais escènics d’aforament limitat”.

També indiquen els organitzadors que “les donacions obtingudes s’utilitzaran per pagar les despeses de realització del festival i una altra part es repartirà en funció dels aforaments amb els artistes per tal de cobrir les seues despeses de participació en la presentació de les seues propostes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa