Diari La Veu del País Valencià
PSPV i Compromís faran un auditoria de l’administració valenciana

RedactaVeu / València.

Aquest matí s’ha produït a València la segona reunió entre la Coalició Compromís i el PSPV.-PSOE, en el marc de les negociacions per al futur Pacte de Govern de la Generalitat Valenciana.

La reunió de treball s’ha centrat en l’estudi de l’actual organigrama de l’administració valenciana amb la intenció de fer un mapa exacte que permeta al futur govern construir una administració nova, renovada i solvent.

En aquest sentit, els membres de la comissió negociadora han coincidit en la necessitat de dur a terme una ‘auditoria’ de l’actual administració que contribuïsca a la reducció de la despesa administrativa en el futur organigrama del govern.

D’altra banda, la trobada d’aquest matí també ha servit per plantejar la necessitat d’establir una Comissió de Traspàs de Poders que faça front al canvi de govern a la Generalitat Valenciana i que es pose a treballar immediatament al costat dels actuals equips de treball perquè el canvi de govern siga el més ràpid, tranquil i transparent possible.

Les dues formacions s’han emplaçat per continuar treballant al llarg de la setmana en el disseny del futur govern valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa