Diari La Veu del País Valencià
Podemos obri la porta a concórrer amb Compromís a les Generals

Europa Press / Madrid.

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha rebutjat aquest dimecres confluir amb IU com a organització en les pròximes eleccions generals, si bé ha obert la porta a arribar a acords amb altres forces polítiques al País Valencià, Catalunya, i Galícia per a concórrer amb una mateixa papereta sota la fórmula ‘Podemos-una altra cosa’.

“A Catalunya, País Valencià i Galícia a mi m’agradaria apostar per fórmules en les quals Podemos es poguera trobar amb altres sectors polítics en el marc d’unitat popular”, ha reconegut en una entrevista en RNE, en la qual ha rebutjat que aquest model es puga aplicar a nivell estatal amb IU, perquè es tracta “d’un projecte polític esgotat”.

Així, Iglesias, ha explicat que la unitat popular “no és parlar d’unitat de partits de l’esquerra o de sigles” sinó “construir instruments perquè la gent normal s’unisca”. Per açò, el líder de Podemos, ha afirmat que no contemplen “un escenari de confluència de partits” a nivell general, a excepció de les esmentades comunitats autònomes.

Comparteix

Icona de pantalla completa