Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig pot ser investit president de la Generalitat el pròxim 25 de juny

ACN / València.

El president de les Corts Valencianes, Francesc Colomer, ha assenyalat aquest dimecres que a partir de dijous inicia la ronda de contactes amb els grups representants a la cambra per poder accelerar els terminis perquè Ximo Puig (PSPV) puga ser investit president de la Generalitat el pròxim 25 de juny.

Així ho ha manifestat Colomer en roda de premsa en la qual ha assenyalat que a partir d’aquest dijous es reunirà amb PP, PSPV-PSOE, Compromís, Ciudadanos i Podem per demanar-los la seua postura davant la investidura i si tenen intenció de presentar candidat. Socialistes i Compromís han manifestat la seua voluntat que siga Ximo Puig (PSPV) el nou president, amb suport de Podem en la investidura.

En aquest sentit, Francesc Colomer ha dit que ha activat la ronda de contactes amb els grups i síndics “per posar en marxa el full de ruta fonamental que tenim, que és el de preparar el ple d’investidura perquè els valencians tinguen un president i un govern que afronte els grans reptes que tenim com a societat, com a territori i com a poble que desitja que actue com abans millor”.

Així mateix, el president de la cambra ha dit que treballa perquè d’acord amb la voluntat dels grups polítics el primer ple de la legislatura puga ser dedicat “al reconeixement que mereixen les víctimes de l’accident del metro de València”, en el qual van morir 43 persones i 47 més van resultar ferides al juliol de 2006.

Comparteix

Icona de pantalla completa