Diari La Veu del País Valencià
La UV obri les portes aquest dissabte i el següent per assessorar els aprovats en Selectivitat

RedactaVeu / València.

Els dissabtes 20 i 27 de juny de 2015, el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) de la Universitat de València obrirà l’oficina del Campus de Blasco Ibáñez en horari de 9 a 14 hores per a atendre els dubtes dels futurs universitaris i les seues famílies al voltant de qüestions relatives a les PAU, l’accés a la universitat i la preinscripció als estudis de grau.

Els ‘Dissabtes d’informació’ són unes sessions informatives sobre l’accés a la universitat i la preinscripció, que es combinen amb l’atenció personalitzada pels tècnics del Servei als usuaris que ho necessiten. Les sessions seran a les 9:30, 11 i 12:30 hores, a l’Aulari III, a l’avinguda Menéndez Pelayo de València.

Just després de la convocatòria de les PAU de juny, els dies 9, 10 i 11, i de la publicació dels resultats que es farà el dia 19 d’aquest mes, la Universitat considera que és un bon moment per a reforçar la informació i el suport que ofereix a totes les persones interessades en accedir als graus.

La preinscripció al districte universitari valencià començà el 15 de juny, i des del 17 de juliol (en web) els interessats ja saben en quins estudis han estat admesos o en quines llistes d’espera figuren si fóra el cas. Tot seguit podran acudir a les assemblees informatives dels graus (a partir del 20 de juliol) prèvies a la matrícula (del 21 al 25 de juliol per als estudiants de primer curs).

Comparteix

Icona de pantalla completa