Diari La Veu del País Valencià
El president de les Corts es reuneix amb l’FSMV

RedactaVeu / València.

Francesc Colomer, president de les Corts Valencianes, ha mantingut aquest dimecres una reunió amb la Federació de Societats Musicals valenciana (FSMV) en la qual ha reconegut i ha posat en valor el projecte social, educatiu i cultural de les 547 associacions que representa.

Colomer va sol·licitar aquesta entrevista amb l’FSMV després de ser triat president de la institució que representa el poble valencià el passat dia 11. La iniciativa ha sigut molt valorada pels representants de l’associació perquè suposa un reconeixement de la labor vertebradora que duen a terme les societats musicals en el 90% dels municipis de més de 200 habitants d’Alacant, Castelló i València.

El president de les Corts Valencianes, que considera la trobada un símbol del nou temps polític que es va iniciar després de les eleccions del 24-M, ha manifestat que amb aquesta reunió ha volgut mostrar el seu “respecte i admiració als valors de les societats musicals”. Així mateix, Colomer ha afirmat conèixer “el que representa aquest fenomen pel que fa a identitat, vertebració i convivència”.

Comparteix

Icona de pantalla completa