Diari La Veu del País Valencià
Marzà: ‘Català no pot hipotecar el nou curs escolar amb les seues imposicions’

RedactaVeu / València.

El portaveu adjunt de Compromís, Vicent Marzà, ha criticat la política de fets consumats de la consellera d’Educació en funcions, Maria José Català, que a pocs dies de cessar en el càrrec ha publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) un calendari escolar “contrari al consens de la comunitat educativa, i ha decidit interposar un recurs davant la sentència que tomba la rebaremació del professorat interí”.

Per a Marzà, “sembla que la consellera Català no s’ha assabentat que la ciutadania ha decidit acabar amb l’època de les ocurrències i les imposicions. No consentirem que hipoteque el nou curs escolar amb decisions, com l’inici de curs el 3 de setembre, que van en contra de qualsevol sentit pedagògic, i que compten amb l’oposició de tota la comunitat educativa, des dels directors, fins als sindicats, passant per les mares i pares d’alumnes. Per això el nou govern consensuarà una nova data d’inici de curs”, ha anunciat.

En el mateix sentit, Compromís exigeix a la consellera en funcions que retire “immediatament” el recurs a la sentència que tomba la rebaremació dels interins. “Ja n’hi ha prou de fer pagar als treballadors i treballadores la incompetència d’un govern que està en temps de descompte. Demà acaba el curs escolar 2014-2015 i estic convençut que el curs 2015-2016 arrancarà amb una aposta ferma per l’educació pública i de qualitat que de ben segur que els mestres i pares i mares ho agrairan”, ha conclòs Marzà.

Comparteix

Icona de pantalla completa