E2000 Silla: ‘El catalanisme musulmà es disfressa en la marca Compromís’

El grup ultra carrega contra la coalició nacionalista per felicitar el ramadà a la comunitat musulmana local i ‘insultar’ així ‘el cristianisme i a totes les dones occidentals’
18 juny 2015 01:00h

L. Part / València 

España2000 Silla torna a fer de les seues. Si ahir era notícia per fer-se ressò d’una notícia falsa de Joan Ribó a les xarxes socials, aquest dijous torna a carregar contra el grup municipal de la coalició nacionalista a Silla pel simple, cortès i respectuós gest de felicitar i “desitjar  un bon Ramadà” a la comunitat musulmana establerta al municipi.

“El catalanismo musulmán -(sic)- se disfraza en la marca de compromís! Felicitan el Ramadán insultando el cristianismo y a todas las mujeres occidentales. Cómo os han engañado”, resa el –patètic- text penjat per la formació d’ultradreta local, la qual ha aconseguit un regidor en l’Ajuntament de Silla en les passades eleccions municipals.
 

 
El post adjunta el comunicat de Compromís per Silla –2 regidors-, en el qual la coalició nacionalista felicita el Ramadà a la comunitat musulmana local. El Ramadà comença aquest 18 de juny i es celebra fins al 17 de juliol.
 

 
 

 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next