Diari La Veu del País Valencià
La FSMCV demana que les competències de bandes i escoles de música tornen a Educació

RedactaVeu / Les Alqueries

La FSMCV elevarà al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, una petició perquè s’estudie la tornada de competències en matèria de societats musicals i escoles de música de la Conselleria de Governació i Justícia a la d’Educació i Cultura, que és el seu marc natural, com en reiterades ocasions s’ha afirmat des de la federació.

És un dels acords als quals es va arribar dissabte passat en el Consell Intercomarcal que l’estructura federal va celebrar a Les Alqueries. En aquesta reunió, a més, es va signar un conveni amb CEDRE, aprovat per unanimitat dels presents, amb la finalitat de sensibilitzar el col·lectiu de societats musicals de les seues obligacions amb les entitats de gestió de drets de propietat intel·lectual.

Intercomarcal a Les Alqueries / F. Ruiz

Així mateix, es va designar a Lourdes Gavilà com a membre de la Junta Directiva, cobrint la vacant de Maite Agulles, qui va dimitir recentment. La proposta de la Junta Directiva va ser aprovada per la majoria de l’estructura federal. De la mateixa manera, Pablo Torrella va ser presentat com a nou gerent de la FSMCV. Gestor cultural i músic, ha sigut triat entre més de 40 candidatures.

Finalment, el director del III Congrés General de Societats Musicals, Pau Rausell, va informar els membres de la Junta directiva i presidents comarcals assistents a la reunió, dels avanços i novetats del Congrés, i els animava a participar i difondre el treball que s’està realitzant en aquest fòrum de participació i opinió.

Aquest Congrés servirà per completar la fase diagnòstica del seu pla estratègic i generar innovació social, educativa, cultural i econòmica a partir del col·lectiu.

Font: FSMCV

Comparteix

Icona de pantalla completa