Diari La Veu del País Valencià
El cercle estatal d’Educació de Podem es reuneix aquest cap de setmana a València

RedactaVeu / València.

La reunió s’inscriu en el procés de formació i estructuració dels diferents cercles sectorials autonòmics i no havia pogut reunir-se anteriorment a causa dels diferents processos electorals en els quals ha participat l’organització, tant de caràcter intern -configuració dels Consells municipals i autonòmics- com de caràcter general.

En l’assemblea es presentarà el manifest i els principis organitzatius del cercle i es desenvoluparan diferents debats relacionats amb la participació en la gestió municipal o autonòmica, així com en la fixació de propostes a debatre en el marc de les pròximes eleccions generals.

Entre els eixos de debat destaquen:

– Determinació dels aspectes del sistema educatiu que cal consensuar en relació a l’elaboració d’una nova llei d’educació que substituïsca la LOMCE i amb quins sectors cal fer-lo.

– Diagnòstic i mesures urgents contra el fracàs escolar.

– Consideració dels centres concertats en el sistema educatiu.

– Com impulsar metodologies centrades en l’alumne i el seu entorn .

– Condicions bàsiques del treball educatiu. Titulacions, ràtios, horari i jornada, autonomia dels centres…

Així mateix l’assemblea també debatrà sobre l’organització del cercle d’educació en la seua relació amb la ciutadania i amb les estructures orgàniques de Podem.

Els diferents documents que s’elaboren en relació als anteriors punts seran objecte de votació en el plenari de diumenge. També es procedirà a l’elecció dels representants del cercle.

Comparteix

Icona de pantalla completa