Diari La Veu del País Valencià
Presentació d’un llibre sobre els 365 dies de lluita del col·legi públic Cremona d’Alaquàs

RedactaVeu / València.

‘365 dies al crit de: El Cremona no és tanca’, el llibre que arreplega la llarga reivindicació d’aquest col·legi públic d’Alaquàs, es presenta a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació aquest dimarts, 23 de juny, a les 19:30 hores. Hi intervindrà el vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López; la presidenta de FAPA-València, Eva Grimaltos; el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno; José Guerrero, de la PAH; i Chelo Montesinos, dels Iaio-Flautes.
El llibre està editat per la plataforma ‘Tots som Cremona’, que porta mesos denunciant que les retallades d’aules en el centre posen en perill la supervivència d’aquest centre, però també de la qualitat educativa de l’ensenyament públic.
La Plataforma Col·legi Cremona-Tots som Cremona ha protagonitzat un perllongat tancament, iniciat en 2014, i aquest llibre dóna a conèixer tota la història. Al llarg del tancament han sigut moltes les veus, les persones i les associacions que han mostrat la seua solidaritat.
‘365 dies al crit de: El Cremona no és tanca’ és la història d’un grup de persones que han lluitat i lluiten per l’educació i els drets dels seus fill/es. El llibre explica a través de fotografies i emotius textos el sorgir del moviment ‘Cremona’ i explica els moments i les emocions que viscudes.
També inclou textos de persones rellevants del món de la cultura, de l’educació, de la política, de la comunitat educativa i universitària, els qui des del primer moment han considerat que es tractava d’una lluita justa.

Comparteix

Icona de pantalla completa