Diari La Veu del País Valencià
Dimiteix l’alcalde de Xiva (PP) i hi haurà un ple per a triar substitut
Europa Press / València

Haro ha pres aquesta decisió, nou dies després de la seua reelecció al capdavant del consistori, després de comprovar que la situació generada pels partits de la resta de forces polítiques, “feia ingovernable un Ajuntament que no pot romandre paralitzat ni un minut més”, ha indicat.

De la mateixa manera, Haro ha lamentat la situació generada pels sis partits que pretenen traure endavant una moció de censura que, al seu judici, “reuneix unes condicions que faran, amb tota seguretat, ingovernable un Ajuntament”.

En les eleccions del passat 24 de maig el PP, que ostentava l’Alcaldia amb Haro al capdavant, va aconseguir sis regidors; Compromís, dos; EUPV, dos; el PSPV, altres dos; VINCHI, dos; Ciudadanos un, ADUC, un i JSMC, un.

Per a la constitució del nou Ajuntament, sis d’aquests partits havien aconseguit un acord encaminat a deixar fora de l’equip de govern al PP i donar la vara de comandament a Compromís, però la fugida de dos vots en la sessió plenària d’elecció d’alcalde va fer que no prosperara aqueix pacte i que Haro fóra designat primer edil. Per açò, sis partits estudiaven la possibilitat de presentar una moció de censura per a desbancar-lo.

Comparteix

Icona de pantalla completa