Diari La Veu del País Valencià
Colomer destaca la labor d’Escola Valenciana ‘per la dignificació del valencià’
RedactaVeu / EP / València

El president de les Corts ha subratllat la lluita que ha dut a terme Escola Valenciana i ha mostrat el seu suport al treball realitzat. A més, ha arreplegat de primera mà tota la informació sobre les activitats que des d’aquesta entitat duen a terme en l’àmbit de la cultura, del foment de l’ús del valencià i el treball que realitzen en el sector educatiu i la situació per la qual travessen en aquests moments.

Així mateix, Francesc Colomer s’ha mostrat “positiu” pel que fa al futur i convençut que el pròxim Govern treballarà per a millorar i consolidar l’ús de la llengua de tots els valencians.

Coordinadora de les ONG

D’altra banda, Colomer també ha rebut a representants de la Coordinadora de les ONG del País Valencià, als qui ha mostrat igualment el seu respecte per la labor que realitzen. En aquest sentit, ha destacat que “es tracta d’un sector que s’ha vist especialment menyspreat per conductes poc edificants de determinats responsables de l’àmbit de cooperació, una situació que tots hem d’impedir que torne a succeir”.

A més, ha escoltat el diagnòstic de la situació actual que fan des d’aquesta entitat i ha remarcat la importància de la seua intervenció a nivell social “per mitigar les injustícies, tant en la societat valenciana com en països en vies de desenvolupament en els quals treballen”. Per açò, ha lamentat el descens experimentat en els últims anys en ajudes a la cooperació internacional.

Comparteix

Icona de pantalla completa