Diari La Veu del País Valencià
Betoret fulmina els diputats provincials de Rus

RedactaVeu / València.

Alfonso Rus ja no existeix per a la direcció del PP a València. Tampoc el seu equip de govern en la Diputació en la passada legislatura. El Comitè Executiu del Partit Popular de València ha aprovat el llistat de dotze edils que representaran la formació en la Diputació de València a proposta del president provincial, Vicente Betoret.

Dels 12, deu són nous ja que només repeteixen com a diputats en la institució Miguel Bailach i Remedios Avia, segons han informat fons del partit.

Vicente Betoret, que ha pres el timó del PP provincial, ha qualificat aqueixa decisió com de “les més difícils” que ha pres en la seua vida, al mateix temps que ha agraït a tots “el treball realitzat durant els últims mesos” i els ha demanat “unitat” davant la nova legislatura.

Els diputats són Rafael Soler pel Partit Judicial d’Alzira (exalcalde de La Pobla Llarga), Guillermo Barber (Gandia), Ma Carmen Contelles (Llíria), Javier Berasaluce (Requena), Miguel Bailach (Sagunt), Evarist Aznar (Xàtiva) i Beatriz Simón, Francisco Izquierdo, Juan Ramón Adsuara, Enrique Ortí, Modesto Martínez i Remedios Avia per València.

Els suplents són Pedro Juan Victoria, Salvador Álvarez i Paco Teruel pel Partit Judicial d’Alzira; Óscar Gamazo, Jaime Soler i Carolina Mengual per Gandia; Cristina García, Joaquín Segarra i Eduardo Aguilar per Llíria; José Luis Ramirez, José Vicente Anaya i Marcial López per Requena; i Sergio Muniesa, Filiberto Prats i María Ramón per Sagunt.

A més, María José Pla, Estela Daroca i Vicente Mompó ho seran pel Partit Judicial de Xàtiva i Héctor Bueno, José Vicente Gozalbo i Jaime Bronchud pel Partit Judicial de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa