Diari La Veu del País Valencià
Conveni de col·laboració entre Berklee College of music i la FSMCV
Sixto Ferrero / València

La FSMCV a través del seu centre d’estudis i el campus de València de la Berklee College of music han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en l’organització i celebració de jornades, intercanvi d’alumnes i professors en les diverses activitats que sengles entitats realitzen anualment.

El conveni té una durada indefinida i servirà com a marc per a futures iniciatives i acords. Guillermo Cisneros, vicepresident de Global Initiatives de Berklee College of music ha destacat que “la possibilitat de treballar i col·laborar amb un dels majors exponents de la tradició musical valenciana serà molt enriquidora i un exemple de la nostra visió integradora i del nostre compromís amb la cultura local”. D’altra banda Pedro Rodríguez, president de la FSMCV ha afirmat que “l’objectiu d’aquest conveni és aprofundir en la col·laboració per potenciar l’excel·lència musical”.

Els objectius que comparteixen sengles institucions, segons declaren, són oferir oportunitats i una oferta acadèmica d’alt nivell a músics amb talent per desenvolupar les seues aptituds gràcies a la diversitat cultural, l’aplicació de pràctiques innovadores i d’avantguarda les quals poden ajudar a cobrir les necessitats formatives i ajudar a ampliar la visió d’un col·lectiu com el que representa la FSMCV.

Cal remarcar que, ambdues entitats són associacions sense ànim de lucre, però, la Berklee College of music està inscrita com una universitat de música privada la qual ofereix alta tecnologia, pràctiques innovadores, professorat de qualitat, la possibilitat de formar-se en músiques populars o jazz.

Comparteix

Icona de pantalla completa