Diari La Veu del País Valencià
El murcià que escriu en valencià

RedactaVeu / València.

El filòleg i escriptor Llorenç Garcia presentarà aquest dissabte el seu primer llibre Bocins de mi, bocins de tu (Editorial Neopàtria). L’autor és un jove de la localitat murciana de Yecla que als 18 anys va vindre a estudiar a València, on viu actualment. A la seua arribada al cap i casal, es va quedar tan enamorat de la llengua dels valencians que va assimilar-la de manera veloç. Tant és així que, mentre estudiava Filologia Hispànica, va començar a fer també estudis de Filologia Catalana fins traure la doble llicenciatura.

Llorenç Garcia va mamprendre la seua carrera literària penjant alguns relats i poemes a la plataforma digital ‘Relats en català’, on va obtindre una bona acceptació de tal forma que va quedar finalista en diversos concursos que organitzava la mateixa associació. Arran d’això, contes seus van ser llegits en algunes emissores de Barcelona i Girona i també van ser inclosos dins de diversos reculls.

A Bocins de mi, bocins de tu, la seua ‘opera prima’, Llorenç Garcia arreplega un seguit de relats curts que plasmen l’essència de pulsions humanes transcendentals tan diverses com l’amor, el sexe, el poder… de manera lúdica però amb dosis de sarcasme. A l’acte intervindran l’assagista i pensador Sergi Pascual Tur i la poetessa i activista Maria Rosa Sabater Soliva. Tot amenitzat pel rapsode Juli Camarasa, que il·lustrarà amb la seua veu alguns dels relats de l’autor. Serà aquest dissabte 27 de juny a les 18.30 al pub Kaf Café, ubicat al carrer Arquitecte Arnau, 16 (Benimaclet).

Comparteix

Icona de pantalla completa