Diari La Veu del País Valencià
La Federació d’Associacions de Veïns de València premia La Nau per ser un focus de cultura

RedactaVeu / València.

La Federació d’Associació de Veïns de València ha acordat concedir un dels Premis Ciutadans 2015 a La Nau per ser un “focus de cultura i de reunió”. El lliurament dels guardons dels XXV Premis Ciutadans tindrà lloc hui divendres, dia 26 de juny, en el marc d’un sopar veïnal. Juntament amb La Nau, han estat premiats en aquesta edició la Fira del Llibre de València i l’Associació de Víctimes del Metro del 3 de juliol.

El vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, ha manifestat la seua satisfacció per aquest premi que mostra el reconeixement de l’obertura de la Universitat, com és tradició en ella, a les entitats cíviques i especialment a les associacions de veïns, espais de debat i de propostes per a la millora de les condicions de vida a la ciutat. “En aquesta època es necessita construir espais per a la conversa cívica, per a la reflexió sobre els problemes greus que afecten la nostra societat i que són viscuts de manera especialment aguda als barris, per a la creació de consensos sobre les polítiques de proximitat”.

La funció cultural de la Universitat de València ha estat reconeguda amb diversos guardons. El 2013, la ‘Cartelera Turia’ va concedir al Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València el premi a la millor contribució cultural de la ciutat de València.

El 2014, La Nau va ser distingida amb el premi a la millor gestió cultural en els V Premis Tendències en la Moda i el Disseny. També aquell mateix any, el vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, va rebre l’Ordre des Palmes Académiques del Ministeri de Cultura Francès pel suport a la cultura francesa per part de la Universitat de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa