Pas a pas aquest diumenge per Vila-real i la mostra ‘Els cossos agredits’

La Garrofera organitza aquesta excursió diumenge 28 de juny per visitar els llocs més emblemàtics de Vila-real i gaudir d’una visita guiada a l'exposició de la mà dels seus autors, Anna Moner i Sebastià Carratalà

  • Cartell de l'exposició.
    Cartell de l'exposició.
  • Riu Millars
    Riu Millars

RedactaVeu / Vila-Real.
 
El darrer Pas a Pas de la temporada de L’associació La Garrofera de l’Alcúdia de Crespins serà una excursió que tindrà lloc aquest pròxim diumenge “principalment cultural i còmoda” pels llocs més emblemàtics de Vila-real i per la interessant exposició 'Els cossos agredits', d'Anna Moner i Sebastià Carratalà, guiada pels mateixos autors.

 El programa aproximat és el següent: Arribada a Vila-real a les 9:30 hores i esmorzar a la Plaça Major. De 10 a 11 recorregut pel centre de Vila-real -Plaça de la Vila, Basílica de Sant Pasqual, Església Arxiprestal, la Murada, la Sèquia Major  i la Torre Motxa-.

A partir de les 11 del matí, visita guiada a l'exposició 'Els cossos agredits', d'Anna Moner i Sebastià Carratalà, en El Convent, espai d'art. Com diu Anna Moner al catàleg, “Delicadament cruels, aquestes imatges proposen lectures diverses que transiten la frontera entre el món de l’art i la quotidianitat..."; totes elles fetes amb la mateixa tècnica de l'oli sobre alumini fregat i tallat o foradat, o fins i tot colpejat.
 

Imatge de lla mostra 'Els cossos agredits'. 
 
Després de la visita guiada a la mostra, desplaçament en cotxe al Termet de la Marededéu de Gràcia i visita al paratge del Termet: Ermita de la Marededéu de Gràcia, Museu Etnològic i riu Millars. Després del dinar (14 hores) visita a l'ermita i l'assut de Santa Quitèria, a Almassora, per a tornar a les 18,30 a l'Alcúdia de Crespins. 
 

Ermita de la Mare de Déu de Gràcia.
 
 
Més informació sobre l'exposició en aquest enllaç

 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat