Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig telefona a l’AVM3J per demanar perdó en nom de la Generalitat Valenciana
ACN / València

El nou president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha telefonat aquest dilluns a la presidenta de l’Associació de víctimes de l’accident del metro de València (AVM3J), Beatriz Garrote, per demanar perdó en nom de la institució pel tractament rebut i agrair-li “el coratge cívic demostrat”, segons ha informat el president a través de les xarxes socials.

Aquest gest de Ximo Puig s’emmarca en l’anunci de ‘reparació del mal causat’ que va fer durant el discurs d’investidura. El pròxim 3 de juliol es compleixen 9 anys de l’accident del metro en el qual varen morir 43 persones i 47 més varen resultar ferides.

Les Corts Valencianes celebraran aquest pròxim divendres, coincidint amb l’aniversari de la tragèdia, un ple en el qual es preveu que es reòbriga la comissió d’investigació per determinar si va haver responsabilitats del govern de Francisco Camps per manca de seguretat i manteniment en la línia sinistrada.

Moment dels cinc minuts de silenci en record de les víctimes de l’accident del metro de València en la concentració pel vuitè aniversari de la tragèdia. Foto: ACN.

Comparteix

Icona de pantalla completa