El GanxoRock 2015 se celebra a Benigànim el pròxim 7 d’agost

Els Catarres, Oques Grasses, Auxili, Atupa i KontaminacióAkústika conformen el cartell del festival que tindrà lloc al pati del CEIP Beata Inés del municipi de la Vall d’Albaida, les entrades ja estan a la venda
29 juny 2015 01:00h
Cartell del Festival.
RedactaVeu / Benigànim
 
El GanxoRock 2015 se  celebrarà el proper 7 d’agost a partir de les 21h al Pati del CEIP Beata Inés de Benigànim, amb l’entrada per l’Avinguda de l’Ortisa. Al festival actuaran Els Catarres, Oques Grasses, Auxili, Atupa i KontaminacióAkústika el proper 7 d’agost al Pati del CEIP Beata Inés de Benigànim (Vall d’Albaida). Les entrades es poden comprar a 8€ anticipades i 10 en taquilla.

Kontaminació Akústika, que va ser el primer grup confirmat en guanyar el concurs de grups celebrat el passat mes d’octubre amb la presentació del disc “Vestits amb paraules noves, conforma una de les cinc actuacions. A ell s’uneix Auxili, que portarà el seu #DetonemlEstonaTour2015 a Benigànim. Actuaran per tercera vegada després de la seua participació en les edicions de 2011 i 2012, sent l’únic grup que repeteix al festival.

El Ganxo també va confirmar els grups Atupa, amb el seu rap des de Montcada, i els catalans Oques Grasses, que de segur delectaran a tots els assistents al festival amb l’estrena de les primeres cançons del seu nou disc que veurà la llum el 2016.

Per últim, el cap de cartell del GanxoRock 2015 seran Els Catarres. Aquest grup, que ve des d’Aiguafreda, es va formar el 2010 i en només 5 anys s’ha consolidat com un dels grups referents en l’escena musical del nostre país. ‘Big Bang’ és el tercer disc del grup i que l’està fent rodar per tota la geografia de parla catalana. Actuaran a Benigànim després d’haver-ho fet a festivals com el del 25 d’abril, l’Acampada Jove o el Feslloch.

Grups tan diferents com La Gossa Sorda, Aspencat, Auxili, Desgavell o Pep Botifarra, entre altres, han passat per l’escenari del GanxoRock, que ha vist com es duplicava l’assistència de públic en cadascuna de les edicions.
Cal remarcar que una trentena de comerços i entitats de la Vall d’Albaida han donat suport al festival col·laborant en el cartell i ajudant així a tirar endavant el concert.

El GanxoRock 2015 se celebrarà el proper 7 d’agost a partir de les 21h al Pati del CEIP Beata Inés de Benigànim, amb l’entrada per l’Avinguda de l’Ortisa. Les entrades es podran comprar de manera anticipada a un preu de 8€ tant a la web del festival, com també als punts de venda anticipada de Benigànim: Casa de l’Arrop i Espai Jove; Xàtiva: Llibreria La Costera; Ontinyent: Casal Jaume I; Albaida: Museu de Titelles i València: CS Bar Terra.
 
 
Es pot consultar tota la informació del festival a la seua web.


 


next