Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig pregunta a Montoro per què va enviar inspectors en Falles
RedactaVeu / Madrid

El secretari general del PSPV i diputat per Castelló, Ximo Puig, ha presentat una pregunta en el Congrés dels Diputats dirigida al ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, per a esclarir quines raons el van portar a realitzar inspeccions en diverses comissions falleres de València i d’altres municipis de la província en plenes celebracions festives.

Així, la intenció de Puig és saber “qui i com es decideix la programació de les actuacions d’inspectors”.

De la mateixa manera, el líder dels socialistes valencians ha preguntat si el Ministeri d’Hisenda es va posar en contacte amb l’alcaldessa de València, Rita Barberá, per a comunicar-li amb antelació que s’anaven a produir aquestes inspeccions, així com si es va avisar també el propi president de la Generalitat, Alberto Fabra.

Falla Na Jordana

En aquest cas, Puig vol conéixer “si es va realitzar alguna gestió per a evitar aquestes inspeccions, així com quin grau de detall se’ls va facilitar i si és el procediment establert legalment”.

Finalment, el diputat per Castelló ha demanat al ministre Montoro que expose “quina és la valoració que fa el Ministeri de la realització de les inspeccions en plenes Falles.

Comparteix

Icona de pantalla completa