Diari La Veu del País Valencià
Blasco Ibáñez torna al Palmar sota el guiatge de l’arròs de València
RedactaVeu / València

El Consell Regulador DO Arròs de València ret homenatge a l’herència cultural de Blasco Ibáñez. Així, ha organitzat diversos esdeveniments culturals per a homenatjar l’herència cultural deixada per l’escriptor i periodista valencià Blasco Ibáñez per a donar-la a conèixer i aprofundir en la personalitat d’aquest controvertit intel·lectual que va fer de la literatura, el periodisme i la política, una bandera a València, segons va informar en un comunicat.

Representció teatral en una barraca

Així, durant el mes de juliol, la Denominació d’Origen Arròs de València realitzarà un exercici de divulgació cultural que comptarà amb una dimensió gastronòmica -al llarg de la qual es donaran a conèixer els arrossos del S. XIX- i cultural, que es desenvoluparà en el marc d’una funció de teatre escrita per a abordar facetes de la personalitat de l’escriptor valencià, que serà representada en una barraca del Palmar durant el mes de juliol.

Els actes organitzats entorn de la figura de Blasco Ibáñez formen part del compromís del Consell Regulador Denominació d’Origen València amb la divulgació social els valors històrics i culturals valencians, a través de la figura de personalitats amb un impacte representatiu en la realitat social del País Valencià.

Durant el passat any, el Consell Regulador DO Arròs de València va homenatjar la figura del botànic Antonio José Cavanilles, desenvolupant una sèrie d’actes de divulgació cultural.

Comparteix

Icona de pantalla completa