Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘No puc prometre que no m’equivocaré, però sí reconèixer-ho, dir la veritat i escoltar’
RedactaVeu / EP / València

Mònica Oltra ha rebut de l’exconseller de Sanitat Manuel Llombart aquest dimarts el traspàs de poders, en un acte celebrat al Palau Valeriola, seu de la nova conselleria, a qui ha agraït que li haja “facilitat” el canvi igual que a l’exconsellera de Benestar Social Asunción Sánchez Zaplana i als seus col·laboradors per haver-se posat a la seua disposició “en aquesta etapa de transició”.

“Són gestos de normalitat i correcció democràtica que agraïsc en un país en el qual encara hem de recórrer un llarg camí de cultura democràtica”, ha apuntat Oltra en aquest acte, al qual també ha assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig.

“Les portes d’aquesta casa estaran sempre obertes per a tots”

A partir d’ara, ha assegurat que “les portes d’aquesta casa, tal com estan hui, sempre estaran obertes per a tots” i que “la paraula i el diàleg”, que és la seua “bandera més volguda” serà la seua “arma de treball de tots els dies”. “És la vacuna per a tots els mals que a voltes han afectat les persones que no van exercir el poder des de l’horitzontalitat que dóna la feminitat”, ha esgrimit Mònica Oltra.

Oltra ha tancat el seu discurs en memòria del “gran absent” de la seua vida, el seu pare, a qui ha recordat molt emocionada, “li haguera agradat molt estar ací, però on sobretot li haguera agradat estar és el dia 24 de març”, la nit electoral. “Junts havíem somiat aquell dia moltes vegades”, ha relatat Oltra, que ha rememorat quantes vegades el seu pare li va ensenyar, al costat de la seua mare, que “la vida val la pena quan u se’n va d’ella havent millorat el món que l’envolta.

Comparteix

Icona de pantalla completa