Diari La Veu del País Valencià
Els cossos dels quatre morts a la Vila presenten ferides d’arma blanca
RedactaVeu / EP / La Vila Joiosa

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil està investigant els fets i a l’espera de l’autòpsia que determinarà les causes de les morts. Els morts són una dona de 66 anys, el seu fill de 38 i dos menors de 7 i 14 anys.

Els menors morts són un xiquet de 7 anys, nét de la dona i fill de l’home, i una menor de 14 anys, filla d’una parella d’ell i que no guarda parentiu amb els anteriors, segons l’institut armat.

Bombers del Consorci Provincial van rebre sobre les 10.25 hores d’aquest dimarts un avís de l’explosió en una casa de camp situada en la carretera que uneix la Vila Joiosa i Finestrat. El foc va afectar una zona de matoll al costat de l’habitatge.

L’alcalde de la localitat, Andreu Verdú, assegurava aquest dimarts en una visita a la zona que no es podia confirmar si primer es va registrar l’explosió i posteriorment l’incendi o a l’inrevés.

L’Ajuntament ha decidit decretar tres dies de dol oficial al municipi. Durant aquestes jornades les banderes onejaran a mitja asta en tots els edificis oficials. El consistori ha expressat les seues condolences a la família dels morts i ha mostrat el “suport i solidaritat” de tot el poble, segons ha assenyalat en un comunicat. La localitat guardarà aquest dimecres en la Plaça de la Generalitat un minut de silenci en senyal de condolença per les quatre persones mortes.

Foto: Europa Press.

Comparteix

Icona de pantalla completa