Diari La Veu del País Valencià
VII Jornades d’Art i Història a Xàtiva del 3 al 5 d’agost

RedactaVeu / Xàtiva.

Les VII Jornades d’Art i Història se celebraran a Xàtiva els pròxim 3, 4 i 5 d’agost organitzades per Ulleye.

Pel que fa les ponències, que tindran lloc el 3 i 4 d’agost, aquestes són: Ana Reig: La fàbrica de mosaics La Alcudiana dins dels context industrial valencià del segle XIX; Joan Quilis: El reresagrari de l’església conventual de Sant Agustí; Josep Antoni Ferre: Novetats de la pintura de Joan Reixach a la ciutat de Xàtiva; Josep Marí Gómez i Juan Miguel Font: El pati de l’entrada a la cartoixa de de Valldecrist. Una proposta de reconstrucció virtual; Alícia Vendrell: Productes que vénen de la mar: el comerç púnic al nord de la Contestània ibèrica (ss. IV-III a. E.); Estefania Ferrer: El duc de Calàbria, un presoner reial a Xàtiva. Aproximació a l’estudi de la seua biblioteca; Vicent Artur Moreno: Patrimoni, mentides i cintes de vídeo: Nous recursos per a comunicar patrimoni. El cas de Xàtiva.

Respecte a les visites guiades, aquestes seran a l’ermita de Sant Antoni de Xàtiva i l’aqüeducte proper -guiada per Joan Quilis; al castell de Cullera i el seu recinte fortificat -guiada per Kike Gandia; i la vila medieval i el palau d’Albaida -guiada per Abel Soler-.

Les inscripcions s’han de realitzar abans del 25 de juliol –amb un preu de 20 €, i de 30€ en dades posteriors- Ulleye certificarà als matriculats la seua assistència. Podeu trobar més informació en aquest blog o en aquest o aquest altre web.

Finalment, cal apuntar que la imatge protagonista dels dissenys per al cartell i fullet de les VII Jornades enguany és la taula de Sant Sebastià pintada per Joan Reixach del Museu de la Seu de Xàtiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa